Home Locuri pescuit Partide ID:27526

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorCiocarlia 4 verified_user
loc. Ciocarlia, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person Hasis
  • scheduleacum 2 ani
  • visibility3353 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 2 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
75ron/12 ore

label_outline
Drum de acces
Necesita precautie in caz de ploaie, drumul pe balta devenind alunecos, dar se poate merge pe iarba fara mari probleme.

label_outline
Momeli folosite:
Buchet de rame mici cu un vierme capac! La rama goala sau la viermi goi, mai greu!


label_outline
Comentariu despre partida
Durata partida~4 ore, cantitate 12 kilograme / 4 crapi; vremea dezastru, o ora vant si piatra, dar am folosit foisorul nr. 9, pe care-l recomand datorita largimii baltii acolo, avantaj la plantat. Un crap de ~ 3 kg la bat, restul la plantat! Balta aglomerata, dar fiind bine delimitata standurile si foisoarele mai era loc!

Foarte multumit in urma partidei. Am prins 4 crapi in ~ 4 ore. Cantitatea totala pescuita a fost in jur de 12 kilograme. Foarte multumit de conditii, foisor, WC, respectul si comportamentul angajatilor!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 12 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Federația Română de Pescuit Sportiv organizează în cadrul calendarului sportiv oficial pentru anul 2019, Campionatul Național de Pescuit Sportiv la crap, în perioada 19 – 22 septembrie 2019, pe pista de pescuit sportiv Doripesco, din jud. Brașov. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]