Home Locuri pescuit Partide ID:27526

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorCiocarlia 4
loc. Ciocarlia, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person Hasis
  • scheduleacum 4 ani
  • visibility3381 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 4 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
75ron/12 ore

label_outline
Drum de acces
Necesita precautie in caz de ploaie, drumul pe balta devenind alunecos, dar se poate merge pe iarba fara mari probleme.

label_outline
Momeli folosite:
Buchet de rame mici cu un vierme capac! La rama goala sau la viermi goi, mai greu!


label_outline
Comentariu despre partida
Durata partida~4 ore, cantitate 12 kilograme / 4 crapi; vremea dezastru, o ora vant si piatra, dar am folosit foisorul nr. 9, pe care-l recomand datorita largimii baltii acolo, avantaj la plantat. Un crap de ~ 3 kg la bat, restul la plantat! Balta aglomerata, dar fiind bine delimitata standurile si foisoarele mai era loc!

Foarte multumit in urma partidei. Am prins 4 crapi in ~ 4 ore. Cantitatea totala pescuita a fost in jur de 12 kilograme. Foarte multumit de conditii, foisor, WC, respectul si comportamentul angajatilor!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 12 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]