Home Locuri pescuit Partide ID:25324

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorChiroiu 4
loc. Dragoiesti, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person remie
  • scheduleacum 8 ani
  • visibility80 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 8 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drumul f.bun pana in Dragoiesti si bun, in rest, pana la balta. Practicabil si in conditii de ploaie.

label_outline
Momeli folosite:
Boabe de porumb conservate si mioritice. Rame, viermusi.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns la ora 6.00. O vreme minunata de pescuit. Balta arata ca o oglinda, fara o adiere de vant. Am pescuit la pontonul 5. Cat am putut sa vad, si pontoanele invecinate erau ocupate.
In jurul orei 9.00, colegul meu a reusit sa prinda un crap, superb, de 8,470kg. Crapul a fost fotografiat si eliberat in conformitate cu regulamentul baltii.
Dupa ora 9.00 a inceput sa bata vantul si a uitat sa se mai opreasca. Pana la ora 13.00, cand am inceput sa strangem, am mai avut doua tac-uri, nematerializate. La scurta am achizitionat trei carasi palmasi, eliberati conform codului bunelor maniere.
Pentru ca, o balta de pescuit nu este o alimentara, unde platesti si pleci cu peste acasa, voi mai incerca si sambata viitoare aceasta balta.
Vom continua...


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 8 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]