Home Locuri pescuit Partide ID:24739

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorChiroiu 4
loc. Dragoiesti, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person taviciuc
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility544 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80ron/12ore

label_outline
Drum de acces
tot drumul - OK pe ploaie.

label_outline
Momeli folosite:
Nada: mamaliga cu strot. Momeli: Bonduele cu viermusi, pufuleti cu viermusi, rame.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pesucit intre 6-18, vreme inchisa, ploaie usoara dimineata. Am pescuit imediat langa cabana paznicului, balta aproape libera. Rezultate: 2 ciortani putin preste 1Kg, la Bonduele+ viermusi, numai la lanseta - dar langa noi, au prins numai la undita, caras la rama, peste 7 buc putin sub Kg si 1 Kg.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 2 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]