Home Locuri pescuit Partide ID:24695

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorChiroiu 4
loc. Dragoiesti, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person alex334
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility21 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
drumul de acces a fost bun.

label_outline
Momeli folosite:
boilies, mix crap benzar, boaba de porumb pe fir de par.


label_outline
Comentariu despre partida
M-am instalat in jurul orei 6 dimineata. Balta a fost relativ aglomerata. Dimineata a plouat dar spre dupa-amiaza si-a mai revenit vremea. Pestele a mancat bine la porumb si am prins 6 crapi cu greutate cuprinsa intre 7 kg si 9 kg. Din spusele paznicului peste mare s-a luat si pe pontoane. Din pacate nu am putut sa retin captura de crap, conform regulamentului pestele peste 5 Kg se elibereaza. Am prins si la undita ceva caras, cam 3 Kg. Macar nu am plecat acasa cu mana goala. Balta este super, revin.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 48 kg
-Caras: 3 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]