Home Locuri pescuit Partide ID:24635

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorChiroiu 4
loc. Dragoiesti, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person !GabiPana
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility29 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
120 lei/24 ore

label_outline
Drum de acces
Drum dificil pe malul lacului pe timp de polaie.

label_outline
Momeli folosite:
Benzar turbo soft pellet, boilesuri diverse tipuri si arome, solubile si tari, rame.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida a tinut de vineri de la ora 13,00 pana duminica la ora 14,00. Am pescuit impreuna cu un prieten la 3 lansete, 2 feedere si o undita. Am prins cca 15 kg de caras inre 500 g si 1,3 kg si mai multi crapi intre 1 si 8,4 kg. Crapul a mancat mai bine la peletele de la Benzar decat la boiles si a fost prins in special la cele doua feedere. Carasul a tras si la rame. Am retinut impreuna cu colegul carasul si un ciortan de 1,5 kg.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 35 kg
-Caras: 15 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]