Home Locuri pescuit Partide ID:24552

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorChiroiu 4
loc. Dragoiesti, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person chiritar
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility33 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 RON/zi c&r

label_outline
Drum de acces
Drum de acces bunicel si in caz de ploaie.

label_outline
Momeli folosite:
Boilies.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de pe 12 aprilie ora 18 pana pe 13 aprilie ora 18, pe o vreme rece presarata cu cateva reprize de ploaie slaba. Crapul a tras foarte slab, nu am reusit sa capturez decat doi carasi de 1 si 1,5 kg, un ciortan de vreo 2,5 kg si o stiuca de 3,4 kg agata de spate in timp ce recuperam montura.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 2 kg
-Caras: 2 kg
-Stiuca: 3 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]