Home Locuri pescuit Partide ID:24530

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorChiroiu 4
loc. Dragoiesti, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person !GabiPana
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility37 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
120 lei/24 ore

label_outline
Drum de acces
Drumul pe malul baltii este mai greu practicabil pe timp de ploaie.

label_outline
Momeli folosite:
Am folosit boilesuri belachan-squid, alte arome home made, rame, Benzar turbo soft pellet.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit impreuna cu un prieten din 11.04, ora 8,30 pana pe 12.04, ora 18,00 cu trei lansete, doua feedere si o undita.
Vremea a fost urata, cu ploaie multa mai ales pe timpul noptii. Am reusit sa prindem 1 crap la 7 kg la boiles belachan-squid, 2 crapi de aproximativ 5-6 kg la turbo soft pellet, 2 crapi pana in doua kg la boiles belachan-squid, si aproximativ 12 kg de caras intre 400 si 1kg bucata la rame si soft pellet Benzar. Cu exceptia unuia dintre ciortani toti ceilalti pesti au fost prinsi ziua.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 21 kg
-Caras: 12 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]