Home Locuri pescuit Partide ID:27955

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorChiroiu 2
loc. Chiroiu, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person cezar33
  • scheduleacum 4 luni
  • visibility5821 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 4 luni

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30 lei/12 ore - promotie

label_outline
Drum de acces
drumul foarte bun

label_outline
Momeli folosite:
boilies, porumb, patratica, viermi.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit 10 ore de la 6 la 16 in drept cu digul ce da din Chiroiu 2 in Chiroiu 3. Vreme ok, 13-14 grade, soarele a intrat in nori dupa ora 13.
Am pescuit cu 5 lansete, sunt pescar vechi al baltii, am dat unde e apa cea mai mare, in drept cu digul. Am luat 2 ciortani cam la 2 kg la boilies. Am luat si niste ciortanica sub 1 kg la patratica, 5 la numar insa am eliberat tot ce am prins. Dupa ora 9 am bagat si o undita pe viermi si am luat undeva la 3 kg caras.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 4 kg
-Caras: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]