Home Locuri pescuit Partide ID:27955

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorChiroiu 2
loc. Chiroiu, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person cezar33
  • scheduleacum 7 luni
  • visibility5998 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 7 luni

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30 lei/12 ore - promotie

label_outline
Drum de acces
drumul foarte bun

label_outline
Momeli folosite:
boilies, porumb, patratica, viermi.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit 10 ore de la 6 la 16 in drept cu digul ce da din Chiroiu 2 in Chiroiu 3. Vreme ok, 13-14 grade, soarele a intrat in nori dupa ora 13.
Am pescuit cu 5 lansete, sunt pescar vechi al baltii, am dat unde e apa cea mai mare, in drept cu digul. Am luat 2 ciortani cam la 2 kg la boilies. Am luat si niste ciortanica sub 1 kg la patratica, 5 la numar insa am eliberat tot ce am prins. Dupa ora 9 am bagat si o undita pe viermi si am luat undeva la 3 kg caras.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 4 kg
-Caras: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]