Home Locuri pescuit Partide ID:27953

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorChiroiu 2
loc. Chiroiu, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person robert45
  • scheduleacum 4 luni
  • visibility8543 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 4 luni

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
drumul este bun

label_outline
Momeli folosite:
Patratica, porumb, viermusi.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit 7 ore, de la ora 8 dimineata la ora 15. Temperatura maxima 18 grade, soare pe cer. Vantul a batut in reprize.
Am pescuit la cositoare, 2 undite si 3 lansete. Am luat un ciortan la aproape 3 kg si ceva caras. Astept popularea cu crap si voi reveni! Crapul l-am luat la porumb fiert bonduelle.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 3 kg
-Caras: 4 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]