Home Locuri pescuit Partide ID:27936

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorChiroiu 2 verified_user
loc. Chiroiu, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person cazan87
  • scheduleacum 6 luni
  • visibility5058 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 6 luni

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60 ron/12h

label_outline
Drum de acces
Acces fara repros.

label_outline
Momeli folosite:
Am avut in ac diverse feluri de porumb aromat si am nadit cu prastia mix pentru crap.


label_outline
Comentariu despre partida
Vreme caduroasa pentru jumatatea lui octombrie, +24 grade maxima zilei. Nu a batut vantul. Au mai fost colegi pe lac. Am pescuit aproape de zona "cositoare" incepand cu ora 6:30.
Am dat cu 5 lansete, nu am plantat. A mers bine la porumb de capsuna si porumb la conserva bonduelle. Am luat 6 ciortani greutati cuprinse intre 2-3 kg fiecare. Nu am plecat niciodata de pe Chiroiu 2 fara vreun peste. Recomand locatia, fire intinse !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 14 kg
-Cantitatea retinuta: 14 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Conform comunicatului ANPA din 02 Aprile 2019, ANPA va incepe in curand emiterea noilor permise de pescuit recreativ pentru anul 2019, data exacta urmand a fi comunicata pe site-ul oficial www.anpa.ro. Permisul de pescuit recreativ este gratuit. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]