Home Locuri pescuit Partide ID:27936

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Chiroiu 2
loc. Chiroiu, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person cazan87
  • scheduleacum 1 ani
  • visibility5523 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 1 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60 ron/12h

label_outline
Drum de acces
Acces fara repros.

label_outline
Momeli folosite:
Am avut in ac diverse feluri de porumb aromat si am nadit cu prastia mix pentru crap.


label_outline
Comentariu despre partida
Vreme caduroasa pentru jumatatea lui octombrie, +24 grade maxima zilei. Nu a batut vantul. Au mai fost colegi pe lac. Am pescuit aproape de zona "cositoare" incepand cu ora 6:30.
Am dat cu 5 lansete, nu am plantat. A mers bine la porumb de capsuna si porumb la conserva bonduelle. Am luat 6 ciortani greutati cuprinse intre 2-3 kg fiecare. Nu am plecat niciodata de pe Chiroiu 2 fara vreun peste. Recomand locatia, fire intinse !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 14 kg
-Cantitatea retinuta: 14 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]