Home Locuri pescuit Partide ID:17073

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorCanalul 2 Reazem-Sinoe
loc. Sinoe, jud. Constanta

  • Adaugat de: person stefandrag
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility1902 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
Permis pescuit A.N.P.A

label_outline
Drum de acces
Drumul bun chiar daca a plouat inainte torential.

label_outline
Momeli folosite:
Am folosit porumb, rama neagra si rosie, boiles vanilie cu miere, viermi, broasca.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de sambata (10.07) de la ora 21 pana duminica la ora 18. Am pescuit in partea dreapta a ecluzelor (deschise 4 din 5) unde era curentul foarte puternic si ne arunca lansetele in mal. Sambata n-am avut nici o captura. Duminica dimineata la ora 5 am prins 1 salau la lingurita de pe pod. In jur de ora 14 am plecat in mijlocul canalului cu o barca gonflabila unde am prins 3 bibani seriosi, 2 carasi la 600g/buc, si cam atat. Ca si grad de aglomerare era lejer avand de unde sa alegeti locuri de pescuit. Greseala noastra a constat in alegerea locului de pescuit, adica in partea dreapta... trebuia in stanga ecluzelor unde pe parcursul zilei de duminca s-au inregistrat 3 capturi frumoase, si anume: 1 crap 8-10kg, 1 crap 3-4kg, 1 ciortan 1-2kg. In stanga canalului curgea apa dar nu asa tare, iar crapii au fost luati la bob de porumb.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 2 kg
-Salau: 1 kg
-Biban: 1 kg
-Nr. scule folosite: 10 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]