Home Locuri pescuit Partide ID:5430

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorCalinesti
loc. Calinesti-Oas, jud. Satu_Mare

  • Adaugat de: person biggy
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility341 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Speciile care se prin in general sunt: caras, platica, salau [astea predomina]. Apoi mai este mult avat, somn pitic [bucati mari de 250g-300g], stiuca, clean, babusca si din cate se spune si stiuca. Candva erau si somn serios.
Personal am prins ceva salai si caras frumos intre 250g si 600g [si am prins unul si de 950g], platici de 500g-1.2kg. In orice caz, lacul Calinesti este minunat datorita si relaxarii, distractiei si aerului curat dinspre muntele din spatele lacului. Probleme cu accesul nu sunt deloc, taxa pe masina este 50000 lei. Va urez fir intins si acolo! Taxa pe 2006: 200.000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]