Home Locuri pescuit Partide ID:12436

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorCalinesti
loc. Calinesti-Oas, jud. Satu_Mare

  • Adaugat de: person eugen_sv
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility360 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50ron/24h

label_outline
Drum de acces
drum foarte bun prin padure, nu prin Negresti unde iti distrugi masina.

label_outline
Momeli folosite:
Am fost 6 pescari (aprox 30 bete) si am pescuit cu tot ce am gasit in diverse magazine ,inclusiv cu mamaliga facuta in casa, iar pe carlige de la larve, rame de toate felurile, viermi, porumb cu diferite arome pana la pestisori vii sau bucati de peste si cu tot felul de arificiale; rezultatele au fost zero.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida foarte slaba, taxa marita de la 30 la 50ron, nu ai voie sa pescuiesti pe anumite sectoare (nu au voie oamenii de rand pentru ca cei privilegiati pescuiesc unde vor). Au umblat si la baraj, in lac apa crestea si niste prieteni care pescuiau pe tur la vreo 3km sub baraj nu prea au mai avut in ce sa pescuiasca. Concluzii... trage-ti singuri.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]