Home Locuri pescuit Partide ID:27986

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Balta lui Iancu- Colun
loc. Colun, jud. Sibiu

  • Adaugat de: person bebe.bebe
  • scheduleacum 5 ani
  • visibility4619 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 5 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30 lei

label_outline
Drum de acces
Foarte prost si se merge cam 10 km pina la acest canal, daca ploua ai dat de dracu, acolo ramai.

label_outline
Momeli folosite:
cocolos, porumb etc..


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns in jurul orei 7, dupa ce timp de o ora am cautat acest canal pe comp pt ca nu exista nici un indicator. Pescari ca la nebuni, nu aveai loc unde sa dai, abia am gasit un loc spre capat, dar se pare ca iar a fost ziua mea proasta, am dat la undite, am prins un ciortan de un kg si 2 kg de caras cat palma, si nici ceilalti pescari nu au prins, nu a mers. Se pare ca a mers noaptea pentru ca era un nene linga mine care noapte a luat la bomba pe lansete cam 10 ciortani, si a dat aproape pt ca nu poti da mai departe, canalul nu cred ca are mai mult de 40 m latime, cu indulgenta.Tintari ca la nebuni si asta fiind ziua, va dati seama noaptea! Nu se merita, eu am plecat de la Bucuresti si sa mergi atata drum sa iei mai nimic, si sa rupi masina pe cimpul ala de vreo 10 km. Eu unul nu mai repet experienta. Fir intins!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 1 kg
-Caras: 2 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]