Home Locuri pescuit Partide ID:24594

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAfumati 5
loc. Afumati, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person bogdan0204
  • scheduleacum 8 ani
  • visibility4364 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 8 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
40lei/12h

label_outline
Drum de acces
Asfalt pana la balta, pe malurile baltii exista probleme atunci cand ploua.

label_outline
Momeli folosite:
Rama, vierme, pelete, bonduelle, pasta, mamaliga, cocolos etc..


label_outline
Comentariu despre partida
Dupa ce am fost intr-o scurta vizita luni pe balta si am observat ca mananca carasul la undita am decis ca marti sa mergem si noi sa incercam la undita sa ne distram avand in vedere ca este sarbatoare si am fost liberi si marti.
Din pacate albitura intrase la bataie si dl caras nu a vrut sa mai colaboreze precum a facut-o luni, trasaturi anemice, perioade de acalmie etc. Nu erau foarte multi pescari pe balta spre deosebire de ziua de luni cand era balta full pe ambele maluri.
Vremea a fost mai mult innorata cu reprize de soare dar nu foarte puternic.
Una peste alta am reusit sa capturam in cateva ore 3-4 kg de caras cat palma marea majoritate si plin de icre.
Atentie mare la invazia de capuse de pe aceasta balta - iarba este foarte mare pe malurile baltii, nu a fost tunsa sau tratata cu vreun insecticid si daca nu va protejati cu pantaloni lungi sau spray impotriva acestora riscati foarte mult !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 4 kg
-Nr. scule folosite: 2 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]