Home Locuri pescuit Partide ID:18428

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAfumati 5
loc. Afumati, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person rio21
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility51 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80lei/12h

label_outline
Drum de acces
Drumul ca de obicei, plin de balarii pe stanga si pe dreapta, lasi la dungi pe masina grupa mare, e a nu stiu cata oara cand ii spun paznicului sa mai taie din balarii dar se pare ca nu e nimeni interesat. Daca te prinde ploaia iesi greu.

label_outline
Momeli folosite:
porumb, viermi, rame, pufulete usturoi, buchet viermi...


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit luni dimineata de la 06 la 14 si cu toate ca a fost vremea frumoasa nu am prins decat 5 carasi. Langa mine mai erau niste baieti, la fel si la ei. Deci concluziile le trageti singuri.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 8 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]