Home Locuri pescuit Partide ID:15355

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAfumati 5
loc. Afumati, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person ghenstar
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility497 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
10 lei/12h

label_outline
Drum de acces
Drumul este bun, am lasat masina linga casa pasnicului. Daca nu aveti cauciucuri de iarna lasati masina pe sosea, panta de 15 grade cu gheata.

label_outline
Momeli folosite:
libelula.


label_outline
Comentariu despre partida
Durata partidei intre orele 10-15, vremea superba, cer senin, fara vint. Am pescuit linga ragalii pe mijlocul apei pe balta fiind aproximativ 6 pescari, captura prinsa: un chinezesc la aproximativ 5 g, minuscul, la libelula si ca observatii paznicii bagau plase pe sub ghiata. Atentie, apa nu depaseste 1.5m pe mijlocul baltii.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 1 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]