Home Locuri pescuit Partide ID:15332

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAfumati 5
loc. Afumati, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person valicrap
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility11 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12h

label_outline
Drum de acces
Drumul bunicel nu am explorat toata balta, daca ploua mai tare se merge greu pe malul stang.

label_outline
Momeli folosite:
Pufuleti, porumb conserva arome scoica, miere, patratica, mamaliga tarate macinatura seminte floarea soarelui si soia, cele mai bune pufuleti fructe si porumb scoica.


label_outline
Comentariu despre partida
Durata Partidei 06.00 dimineata, crap nimic pana la ora 16.30, zona de pescuit pentru cunoscatorii baltii "la nuci" mal stanga imediat intrare.
Pescari nu prea erau, decat 2 masini la distanta de cateva zeci de metri, capturi 1 crap 5.5kg pe la ora 16.30-16.45, 1 crap 3 kg ora 18.00 ambii la porumb aroma scoica, 6 kg caras ca palma la rama. Nu folositi bomba, desi toti de pe balta o recomanda, eu nu, o sa va zapaceasca ala mic care trage in disperare, rezultate foarte bune au avut cei de pe partea cealalta dar la undita 6 m lungime 4 sau 5 carpi, nu stiu greutati dar erau maricei. Balta buna de relaxare, dar cu toane zile in care se prinde si nu.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 9 kg
-Caras: 6 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 3 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]