Home Locuri pescuit Partide ID:12805

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAfumati 5
loc. Afumati, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person mariomehi
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility17 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/zi; 100lei/24h

label_outline
Drum de acces
bun, se iese pe timp de ploaie.

label_outline
Momeli folosite:
-


label_outline
Comentariu despre partida
taxa pe anul 2009 ramine la 50lei pe zi cum a fost si anul trecut si nu 60 sau 70lei cum se anuntase initial. S-a umblat la pret doar pentru cei care pescuiesc 24h. Deci regulamentul este:

Pentru cei care pescuiesc pe timp de zi accesul se poate face dupa ora 4.00 dimineata. Pentru cei care pescuiesc 24h accesul se poate face dupa ora 15.00 pentru cei care planteaza se mai aplica o taxa de 30/lei .


Restrictie inca la teno si ciortanica, din cind in cind mai cade teno la 200, 300g si ciortanica dar mai rar insa se elibereaza pe loc daca cumva prindeti. S-a luat exemplare de crap romanesc pina in 5kg anul acesta dar predomina carasul momentan. Crapul incepe mult mai tirziu pe aceasta balta din cauza substratului baltii. Foarte multe izvoare si apa e inca rece. Aici crapul se reproduce in luna iunie! Alte specii de peste: salau, stiuca, nobilis, somn romanesc, babusca, oblete. In rest fir intins tuturor!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]