Home Locuri pescuit Partide ID:4064

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor23 august
loc. 23 august, jud. Constanta

  • Adaugat de: person tazmanianu
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility109 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Balta este la intrarea in statiunea Olimp. Este o balta cu crap, cosas, novac in deosebi si putin caras. O balta care merita incercata. Am prins exemplare frumoase de 3 pana la 7 kg la mamaliga si boiles. Accesul este pe sosea dn 39 Constanta - Mangalia. Fir intins ! Taxa pe 2006: 350000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]