Home Locuri pescuit Partide ID:16666

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor23 august
loc. 23 august, jud. Constanta

  • Adaugat de: person bydydyu
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility9532 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30 lei/12h

label_outline
Drum de acces
drum bun in orice conditii

label_outline
Momeli folosite:
porumb la borcan, rama, cocolos, pufi aroma de scoica.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de la ora 5 pana la ora 15. Vremea a fost buna, a batut un pic vantul, va tras la rama si pufi. Am pescuit in bazinul 3 si mare noroc ca am gasit un loc, balta fiind full. Din pacate nu prea ai ce prinde, eu nici macar nu am prins un caras si nici vecinii, doar rosioara si biban cat bricheta, in schimb e plin de serpi care iti intra in juvelnic si iti mananca din peste. Balta e curatica, paznici ok, iti dau si bon fiscal. Oricum evitati aceasta balta, pentru ca nici in balta mare nu se prinde.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Alte specii: 1 kg

-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]