Home Forum Subiecte canale oltenita

Forum Pescuitul.ro

Locul unde poti intreba si primi raspunsurile cautate


 • favorite_border

re:canale oltenita

 • Adaugat de: person cleniacul
 • scheduleacum 11 ani
 • thumb_up 0 likes
Domeniul: Pescuit pe Dunare si in Delta Dunarii
Citat din rechinache
Cu alte cuvinte,drumuri grele.Eu unul nu ma duc la pescuit sa-mi sara inima cind vad vre-un nor cit de cit...Iar de cite ori am consultat buletinul meteo care dadea zi frumoasa si in aceeasi zi m-a plouat de m-a rupt,sa fiu eu sanatos! Cu tot respectul,in astia nu mai am incredere.Totusi,siguranta ca iesi de pe loc si pe potop,cu putina indeminare estre un factor de echilibru atunci cind admiri o ploaie care te-a surprins pe mal de Dunare stind ca boierii sub umbrela,in cort sau masina si savurind de-ale gurii,reci....Stie cineva sentimentul?!!

Da,sentimentul e cunoscut foarte bine de posesorii de barci:)

 • favorite_border

re:canale oltenita

 • Postat de: person Vizitator
 • scheduleacum 11 ani
 • thumb_up 0 likes
Domeniul: Pescuit pe Dunare si in Delta Dunarii
Contact Person
Vizitator

Vizitator

mda. mie primul gand care-mi vine in atari conditii e unde gasesc tractor ,daca am mancare suficienta,apa,tigari...sa ploua vericule...dar la bulgari.


 • favorite_border

re:canale oltenita

 • Adaugat de: person rechinache
 • scheduleacum 11 ani
 • thumb_up 0 likes
Domeniul: Pescuit pe Dunare si in Delta Dunarii

Tremura ei nitel Dane,dar si cind se termina ploaia au ei grija sa ne scoata pe nas toata boieria cu capturile lor care totdeauna,dar totdeauna vor fi mai mari,si mai multe decit a celor de pe mal...Merita.

 • favorite_border

re:canale oltenita

 • Adaugat de: person gallly
 • scheduleacum 11 ani
 • thumb_up 0 likes
Domeniul: Pescuit pe Dunare si in Delta Dunarii

Salut
Cateva locuri bune sunt in Spantov ....Drumurile sunt cam nasoale daca ploua .La Pietre si La Epava sunt 2 dintre locurile bune la Spantov dar sunt mai mereu ocupate in weekend....Dar poti samergi pe malul Dunarii si gasesti locuri de pescuit multe .... nu ii inteleg pe oamenii astia care tin locurile secrete ...parca ii iei pestele lui din balta.....eu te ajut cu placere dar nu stiu sa iti explic mai bine ca sunt foarte intortocheate drumurile prin padure si cred ca mai rau te as baga n ceata... Daca i un 4x4 cred ca poti intra cam pe orice vreme akolo .....Pana ajungi la padure este drum pe dig cat de cat bun , problema este dupa ce cobori digul....Daca vrei mai multe informatii te ajut cu placere ...:)...eu as vrea sa merg maine pe akolo....daca vreti puteti merge si voi fara probleme:)
Fire zbuciumate va doresc

 • favorite_border

re:canale oltenita

 • Adaugat de: person iany
 • scheduleacum 1 ani
 • thumb_up 0 likes
Domeniul: Pescuit pe Dunare si in Delta Dunarii
Citat din nica
Strimati pescari ,
Locuriri bune de pescuit sunt multe pe Dunare, in amonte de varsarea Argesului in Dunare ; si majoritatea au umbra de la plopii si arinii inalti de pe mal !
Dupa ce treceti podul peste Arges (din Oltenita spre Giurgiu) aveti cateva drumuri de acces:primul drum (la stanga /de pamant) pe langa digul (mai tarziu urcati pe dig) din partea dreapta a Argesului; mergeti pe dig cam 500 metrii pana vedeti o balta mica pe partea stanga (in dreptul statiei de pompare apa)
Aici coborati cu masina si aveti doua variante: la stanga sau la dreapta estuarului sau a canalului (pe partea stanga se ajunge mai repede la Dunare-cca. 300 m); pe partea dreapta mergeti (drum cu gropi si apa) prin padure si ajungeti la fosta "plaja" {Doamne, ce pesti multi se prindeau acolo, pana acum 2-3 ani / pescarii din Oltenita acolo veneau cu mic si mare}
Acum Dunarea a distrus locatia respectiva si pestii au cautat alte locuri, dar pe care eu nu le-am descoperit, inca !
Daca nu vreti sa coborati la statia de pompare, continuati calatoria fara probleme pe dig si aveti vreo 5 posibilitati sa coborati pe partea stanga acolo unde vedeti drumuri formate; toate duc spre Dunare si in plus exista si un drum ingust printre copaci si pe marginea fluviului; urcand ori pe dig, ori pe marginea fluviului ajungeti la canalul Lom; aici e bine sa va asezati in aval de acest canal (care seamana cu o balta si unde nu aveti curent de apa). La intrare si pe canal sunt puse plase si setci ale pescarilor localnici, deci nu va recomand sa pescuiti !
La canalul Lom se poate ajunge mai usor pe drumul ce trece pe langa silozurile metalice (la intrarea in Chirnogi) sau in mijlocul localitatii(la stanga in dreptul unei curbe de 90 gr. la dreapta. Locuri bune (dar mai putine gasiti si in amonte de Chirnogi, coborand pe partea stanga a digului acolo unde vedeti drumuri de pamant batute .
De 6 ani pescuiesc cel mai des in aceasta zona si niciodata nu am venit fara pesti ! Momeala de baza = rama rosie de pamant !

Salut !
Iancu sunt , din Bucuresti si as vrea , daca mai suteti in zona , sa pescuim impreuna .

Nu am nici un nr de contact al dvs , zona din care sunteti sau vre un alt element sa va pot contacta !
Va rog dati mi un pib sau mesaj , mail
iancu4x4@gmail.com
0722249770


fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]