Home Locuri pescuit Partide ID:9776

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBarajul Padureni
loc. Padureni Putna, jud. Vrancea

  • Adaugat de: person stelica_76
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility23 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
Permis

label_outline
Drum de acces
Drum foarte bun pe orice vreme.

label_outline
Momeli folosite:
Am pescuit la rapitor folosind twistere de toate formele dar cateva culori respectiv perla, alb, verde deschis cu gliter, perla cu gliter etc. Jiguri de 12-14g, carlig 2/0-4/0.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns la baraj la ora 4.45, am umflat barca si am intrat in aval de baraj in locul unde pescuisem si cu o saptamana inainte si unde am avut mare satisfactie. Pana la ora 12.00 dupa sute de lanseuri nici o captura doar cateva rateuri si doi strapazani pe care i-am scapat langa barca pe care oricum i-as fi eliberat. A fost o zi nereusita la pescuit pe Siret la salau in conditiile in care cu o saptamana in urma am prins super bine. Pe fundul apei este destul de multa agatatura si te cam usurezi de jiguri si twistere.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 1 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]