Home Locuri pescuit Partide ID:681

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorDumbrava
loc. Iasi, jud. Iasi

  • Adaugat de: person kpannic
  • scheduleacum 20 ani
  • visibility3515 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 20 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Capturi dupa 12 ore de pescuit de dimineata pana la pranz: 1 platica (100g), 2 babusti (100g), 2 carasi (100g) si foarte multi bibani si cosasi!
Apa extrem de murdara. Probabil mai spre coada unde am inteles de la un localnic ca e o zona inca linistita si apele mai curate poate mai musca cate un ciortan! In rest pierdere de timp!
Sfat: cautati alta balta!. Taxa pe 2003: 100.000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]