Home Locuri pescuit Partide ID:6542

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAlbina
loc. Albina, jud. Braila

  • Adaugat de: person bursul
  • scheduleacum 16 ani
  • visibility39 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 16 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Pentru un pescar incepator este un loc in care poate sa-si "exerseze" mina. Intr-o ora abia am reusit sa instalez 3 lansete... pentru ca tragea caraselul. Nu se prea poate pescui la undita.
"Capturi" 66 buc = 3 kg. Distractie ... si sport. In schimb am pierdut un cosas de vreo 2-3 kg. L-au prins in schimb vecinii mei. Ce scriu este povestea de acum trei saptamini. Si acum doua saptamini tot 3 kg (un vecin a prins un cosas de 3-4 kg), in schimb acum o saptamina a scazut mult apa si nu am prins decat 1 kg plus ca au inceput sa dragheze malul si ... Taxa pe 2006: 25 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]