Home Locuri pescuit Partide ID:5524

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorValea Vlasiei
loc. Moara Vlasiei, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person beatrica
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility39 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Sambata 3 iunie am fost din nou pe Valea Vlasiei dupa "Cumatra" stiuca. A fost o zi mirifica, singuri pe lac (am fost cu sotia) care de fapt a si prins cea mai mare stiuca (spre 2 kg - vezi foto pe site). Spre disperarea mea, stiuca mult visata (cred ca avea mai bine de 3 kg) mi-a rupt firul (pe care tocmai il cumparasem de dimineata din obor - Trabucco - cu pretentii la 0,25 pana la 8,5 kg !!??) Zi cu multe stiuci, 4 eliberate, cea mare retinuta (pentru ca ancora o ranise prea tare). Stiuca "de vis" a ramas din pacate cu lingurita si struna in gura. Sper ca se va elibera. Le urez pescarilor adevarati (!) numai zile ca aceasta. Octavian Ardac. Taxa pe 2006: 30 ron barca + 20 barca lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]