Home Locuri pescuit Partide ID:28067

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMoara Vlasiei 2
loc. Moara Vlasiei, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person vandamme
  • scheduleacum 2 ani
  • visibility27875 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 2 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
150lei/24 de ore

label_outline
Drum de acces
Drum foarte bun.

label_outline
Momeli folosite:
Boilies solubile, tari, si pop up.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida de 24 de ore de vineri seara pana sambata dupa amiaza, am pescuit pe locurile pe pamant deorece toate pontoanele erau ocupate. Am mai fost cu inca 2 prieteni, eu am pescuit plantat si ei au aruncat din mana. Ca si rezultate a fost decat o singura platica la kg la toate cele 3 standuri de pescuit, cu toate ca solunarul era bun, probabil ca pestele era satul si din cauza asta nu a mai pus botul.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Platica: 1 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]