Home Locuri pescuit Partide ID:28066

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBATAL
loc. Afumati, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person bebe.bebe
  • scheduleacum 2 ani
  • visibility8707 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 2 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100 lei

label_outline
Drum de acces
Bun.

label_outline
Momeli folosite:
Toate posibile.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de la 6,30 la 14, a plouat de la 8 la 11 dar nu asta era o problemă si balta a fost problema că era cam goală, am fost 3 persoane si nu am prins decît un caras si 3 africani, crap ciuciu, nu mai are nici măcar caras si fac reclamă mereu ca baga peste, probabil că bagă puțin. Am fost numai noi pe toată balta, dacă era asa de bună trebuia sa fie full, de evitat. Nu a tras la nimic.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:zoom_in
Pescuit

Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]