Home Locuri pescuit Partide ID:28033

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBaraj Pereschiv
loc. Podu, jud. Bacau

  • Adaugat de: person VN
  • scheduleacum 4 ani
  • visibility4725 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
VN


help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 4 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
2 posibilitati de a ajunge de la Focsani. Una: Focsani-Tecuci-Ciorasti-Balta Pereschiv de cca 74 km cu o portiune de 7 km drum de pamant (bun cand nu ploua) si Focsani-Tecuci-Pogonesti- Ivesti-Fichitesti-Balta Pereschiv de cca 98 km cu o portiune de 6 km drum de pamant acoperit cu piatra. Am pescuit de la ora 8,30 pana la ora 16,00. Momeala folosita - vermusi. Am incercat si cu rama dar nu a mers. Am reusit sa prind doar 4 carasi pana la ora 13. Dupa aceasta ora balta s-a tulburat foarte tare si nu a mai existat nicio trasatura. Din ce motiv s-a tulburat nu stiu. E adevarat ca batea si vantul dar nu cred ca acesta este motivul. Impresia mea este ca balta nu prea are peste. Am fost impreuna cu fratele meu si el nu a avut nicio trasatura pana am plecat. Mai erau si alti pescari si toti se plangeau ca nu trage pestele. Balta curata fara stuf. Nu exista nicio amenajare pentru pescari (ponton, malul amenajat sa poti sta pe un scaun), doar un WC la care ajungi prin buruieni si niste butoaie pentru gunoi.

label_outline
Momeli folosite:
Nada - porumb amestecat cu vermusi opariti, TTX, samanta de canepa, aditivant) Momeala - vermusi.


label_outline
Comentariu despre partida
De la 8,30 la 16,00. Am pescuit in zona din stanga de langa cladiri. in jur de 10 pescari pe o balta de 130 ha.Am pescuit la feeder.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 3 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]