Home Locuri pescuit Partide ID:27885

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor23 August-Riviera
loc. Bucuresti, jud. Bucuresti

  • Adaugat de: person Mortuus91
  • scheduleacum 4 ani
  • visibility6308 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 4 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
Fara

label_outline
Drum de acces
Foarte bun.

label_outline
Momeli folosite:
Mix crap caras, aroma de larve, pufulete usturoi, viermusi si rame.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de la ora 8 pana la ora 13. Curat, cald si o partida ok. Am venit mai mult pentru relaxare. Am prins 2 carasi cat palma, 2 platici la vreo 400 grame, rosioara si somotei african, evident. Capturile au fost doar la viermusi si rama.
Se vedeau novacii cum se plimbau relaxati, insa n am avut momeala potrivita. Nu a venit nimeni sa ceara taxa. Mai erau vreo 7 pescari pe balta. Se poate da la lanseta in stanga pontoanelor, in rest ramai fara forfac. Revin cu update.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg
-Somn african/pitic: 1 kg
-Alte specii: 1 kg

-Nr. scule folosite: 2 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]