Home Locuri pescuit Partide ID:27302

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorValea Cociovalistea
loc. Moara Vlasiei, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person amdrei000
  • scheduleacum 8 ani
  • visibility6712 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 8 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100 lei / 12 ore

label_outline
Drum de acces
Drum relativ bun pana la balta nr 3. Pentru a ajunge la balta 1 trebuie totusi mare atentie intrucat drumul nu mai este la fel de bun. Pe timp de ploaie nu recomand.

label_outline
Momeli folosite:
Twister, lingurite, voblere, shaduri, cicade, viermusi, rame rosii, rame negre, porumb, popup diverse arome.


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost impreuna cu un prieten. Eu am dat la rapitor, el la stationar. Nu este permis pescuitul din barca iar de pe mal sunt extrem de putine locuri. Agataturi la greu: stufaris, crengi, plante, lemne aruncate in apa. Am incercat toate cele 3 bazine incepand cu 3, la indicatile administratorului. Nu am avut absolut niciun atac. Am periat tot bazinul 3, apoi 2 si la bazinul 1 surpriza. Il vad pe administrator cum dadea fericit la spinning in spatiile din capatul baltii delimitate perfect de 6 plase. Bineinteles locul acela fiind inchis. Am revenit spre orelee 16 la prietenul meu (pescar cu mare experienta) care prinsese 2 platici si un biban. Am discutat si cu un vecin de stand care mi-a spus ca nu a prins decat 3 platici. Scarbit fiind, am strans si la plecare inainte de intrarea pe sosea am vorbit cu un domn in varsta, pescar, care ne-a confirmat ca administratorul a strans toti pestii in plasele din capatul bazinului 1.

Este prima si ultima mea partida pe aceasta balta. La 100 de lei exista alternative net superioare.

Limita de peste ce poate fi retinuta este 10 kg, mai mult pentru a atrage clientii. Asta trebuie sa dea de gandit.

In concluzie, evitati aceasta balta.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Alte specii: 1 kg

-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 10 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]