Home Locuri pescuit Partide ID:27099

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBalotesti - Fieni
loc. Balotesti, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person daviddoff
  • scheduleacum 8 ani
  • visibility7125 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 8 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
160 lei/24h + 150 lei/noaptye

label_outline
Drum de acces
Drum exceptional pe orice vreme. Asfalt pana in parcare.

label_outline
Momeli folosite:
Toate nadele posibile in 6 pescari, 36 lansete/ 48h.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de vineri 17-06-2016 orele 14.30 pana duminica 19-06-2016 0rele 15.00. Vremea excelenta pe toata durata partidei. Am pescuit cu 6 lansete la casuta VIP 3. Balta goala pe maluri in schimb la vile, casute si pontoane erau pescari, toti familisti cu copii veniti pentru vacanta de Rusalii. Sa incep cu cazarea:
1. conditii bune de cazare frigider, televizor, aer conditionat, baie cu toaleta, chiuveta si dus. Ponton luminat discret dar si cu proiector daca aveai nevoie sa plantezi noaptea sau sa dai din mana. Candva aceste casute meritau 150 lei/noapte dar datorita mentenantei nu mai merita nici 100 lei.

2. La capitolul pescuit va spun ca a fost cea mai mare dezamagire din viata mea. Eu cu 6 lansete, vecinii de casute din dreapta si vila din stanga inca 30 de lansete nici un tac in 48 de ore. Va jur, 48h nici un tac si momeli au fost la greu. A venit un prieten in vizita cu copilul de 3 ani si a stat cu undita in mana 5h poate, poate va prinde cel mai mic caras, biban, lostrita, scula ciobanului sau alta mizerie mica de peste ca sa se bucure si copilul ala dar nimic. Din ce am vazut pe forumuri ca aici nu a postat nimeni de anul trecut de cand le merge restaurantul la greu nu se mai ocupa de balta. Au doar doi paznici pe toata balta si noapte de noapte este braconata de consateni. In spatele receptiei este un mare maldar de plase scoase din apa. Un prieten chiar radea la telefon de mine sambata seara si spunea... BLESTEMUL LIVEZII 4 :)). Mi-am tradat balta de suflet unde mereu am avut rezultate. Am ajuns la concluzia ca DACA CEVA MERGE NU INCERCA SA IL SCHIMBI. Cu asta am incheiat povestea nereusitei mele si daca aveti de gand sa mergeti pe acolo... treaba voastra. Fire intinse si va astept la bere pe Livada 4 :))


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 6 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule
-Am pescuit la plantat


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]