Home Locuri pescuit Partide ID:26805

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMariuta 3
loc. Mariuta, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person gaby_po23
  • scheduleacum 8 ani
  • visibility8555 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 8 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12h

label_outline
Drum de acces
Bun si pe timp de ploaie.

label_outline
Momeli folosite:
pop up, porumb flotant, bile... etc..


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost pe balta Mariuta de 3. Am fost la un pescuit de 24 de ore. A batut vantul foarte tare. Am pescuit la plantat. Am folosit nada proprie ... pelete porumb etc.. O partida bunicica, cu cativa ciortani prinsi si caras. Am folosit 6 lansete si o undita.

Balta a fost populata cu peste... dar mananca inca anemic.
Patronul Baltii Nea Petre... un om de nota 10... nu te controleaza, nu te deranjeaza. O sa revin cat de curand pe balta deoarece are mare potential.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 5 kg
-Caras: 2 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule
-Am pescuit la plantat


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]