Home Locuri pescuit Partide ID:26512

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMariuta 3
loc. Mariuta, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person danutz33
  • scheduleacum 8 ani
  • visibility696 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 8 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100lei/24ore

label_outline
Drum de acces
aceptabil daca ploua mai greu.

label_outline
Momeli folosite:
porumb uscat, dipuit, plastice, pufuleti, cam tot ce se putea.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit sambata 5 sept ora 18 pana pe 6 sept ora 8 dimineata, plantat 4 lansete porumb usacat dipuit etc ... Nici o prezentare, taxa s-a luat de domnul patron cam dupa cum a vrut el, am ajuns de la 50 ron/12 ore sa platesc 100 ron (asa este regulamentul ca pescuitul de noapte sa se faca la 24 ore). A observat vaporasul de plantat si s-a mai cerut o taxa suplimentara 20 ron. Patronul... respectos. Nu s-a prins nimic, nu am vazut la nimeni nici o prezentare, la plantat, la aruncat, undita. Balta frumoasa dar fara cel mai important lucru... PESTE... Nu o sa mai vin.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 4 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]