Home Locuri pescuit Partide ID:26279

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorComana mica
loc. Movilita, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person ngeanu
  • scheduleacum 6 ani
  • visibility3995 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 6 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
120 lei/24 ore

label_outline
Drum de acces
Bun pînă la baltă dar pe balta este cam nasol dacă ploua.

label_outline
Momeli folosite:
Ca nadă am folosit de la carp expert nadirea si pe fir de păr am pus porumb uscat prastice cu arome de căpşuni, anason, usturoi vanilie, miere si alune tigrate.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida am efectuat-o la 24 ore, vreme frumoasă, am pescuit la standul 29, pe balta mai erau 2 masini adica 3 persoane care dadeau la 2 standuri. Capturi 0, nu am văzut nici un tac nici la vecini... Eu am fost cu cumnatul meu si am platit 240 si n-am vazut nimic nici la undita, nici macar caras, toata partida am efectuat-o numai la plantat.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 10 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]