Home Locuri pescuit Partide ID:26222

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorRusciori
loc. Scornicesti, jud. Olt

  • Adaugat de: person steaua678
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility3133 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12 h

label_outline
Drum de acces
Calitatea drumului relativ buna, recomand sa intrati dupa poarta 2 urmatarea intrare.

label_outline
Momeli folosite:
Am folosit momeli vii, rame, viermusi, pestisori, bonduelle, pop-up de ananas, nada capsuni Benzar, ttx.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta la 4 dimineata, am pescuit pana la orele 16 00. Vremea excelenta, am pescuit langa cabana paznicilor (pana in 30 m de barca dupa mal). Balta plina pe ambele parti, foarte greu sa gasesti loc daca ajungeai pe balta dupa ora 5. Am reusit sa scot o salonta la 2 kg dupa ce ratasem o trasatura la undita de langa. Salonta a venit la pop up de ananas cu buchet de viermusi. Am reusit la greu sa mai scot 10 carasi cam la 300/400 g numai la rama, la undita am prins carasei palmasi peste 30 la viermusi (toti eliberati). Am avut 2 lansete cu bucatica de carasel am avut o trasatura (mi-a zguduit bambina de 4 ori) destul de violenta dar din pacate eram la aproximativ 10 m(la masa) pana am ajuns a scuipat. Apa foarte tulbure din cauza malului de pe alocuri, si scazuta cam cu 70 de cm fata de acum 2 saptamani cand a mers mult mai bine, am vazut in stanga si in dreapta mea in jur de 10 crapi (intre 800 g-2 kg), ca sfat lansarile dupa caras, crap trebuiesc cat mai in larg. Sunt zone care merge campat nu necesita nici un fel de taxa. Anul acesta cred ca am cam terminat cu baltile cu taxa!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 2 kg
-Caras: 4 kg
-Cantitatea retinuta: 3 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]