Home Locuri pescuit Partide ID:25831

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBalotesti - Fieni
loc. Balotesti, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person moldovan78
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility81 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
1400lei

label_outline
Drum de acces
Drumul este ok chiar fata de alte balti de pe langa Bucuresti este foarte bun, paznicii super baieti, cu bun simt si foarte saritori la nevoie daca ai ceva de cumparat sau ai uitat sa iti aduci te ajuta sau te indruma corect.

label_outline
Momeli folosite:
Rame, Viermusi, Boiles etc..


label_outline
Comentariu despre partida
Vremea frumoasa, am stat o saptamana in concediu la una dintre vile super conditii pentru un pescar, din pacate nu am prins in 7 zile decat 3 carasi destul de maricei si vreau sa spun ca am avut parte de tot felul de vreme ploaie, vant, soare, degeaba nu a vrut sa manance, de fapt am avut in dreapta mea un grup de 5 pescari mult mai profesionisti ca mine si ei au stat degeaba si aveau un portbagaj de momeli. In concluzie o dezamagire de lac dar asa ca si cazare si conditii jos palaria.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 5 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]