Home Locuri pescuit Partide ID:25609

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMovilita 2
loc. Movilita, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person taticu68
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility1779 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 ron/12h ,100 ron /24h

label_outline
Drum de acces
drum pietruit, se poate circula si pe timp de ploaie foarte bine, administratia baltii foarte amabila.

label_outline
Momeli folosite:
bonduelle, porumb uscat, dipuit, diverse arome, pufuleti, rama si viermusi.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida inceputa la ora 07.00 si incheiata la ora 17.00, vreme superba pentru pescuit, balta la fel, administratia foarte amabila, dar din pacate a lipsit de la apel pestele, nu contest existenta pestelui in balta dar nu a dorit sa participe la festinul oferit, posibil presiunea atmosferica sa fie de vina, racirea brusca pe timp de noapte, sau nu am stiut noi sa-l aducem in prim plan. Problema este ca si la celelalte standuri a lipsit activitatea, poate cu alta ocazie, cine stie.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 5 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]