Home Locuri pescuit Partide ID:24628

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGaneasa 2
loc. Ganeasa, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person crocobaur
  • scheduleacum 8 ani
  • visibility58 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 8 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60lei/12h

label_outline
Drum de acces
Drumul de acces este bun pana la cele 2 balti (Ganeasa 1 si 2), dar de acolo te descurci in functie de vreme. Am ajuns pe balta in jurul orei 07.00, doar 2 masini si 2 localnici. Patronul era deja postat intr-un jeep Merzan impreuna cu paznicul. E adevarat ca de la prima discutie cu acesta nu m-a convins avand in vedere ca nu a populat nimic in acest an cel putin ... dar daca tot am ajuns am zis sa-mi incerc norocul. Am ales balta din stanga la 60lei, cealalta fiind la 30 lei dar se revarsa cu putere in cea de-a doua la acea ora.

label_outline
Momeli folosite:
Toate momelile posibile si imposibile, rame, viermusi, porumb, boiless.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit ata la bete cat si la lansete pana la ora 16.00 cand am inceput sa strang vazand ca nu am avut nici o trasatura pe parcursul zilei. Nici macar acel caras care era odata in balta nu a miscat... cu exceptia unuia brichetat. Vremea a fost insorita vantul a batut pe parcursul zilei. Va sfatuiesc sa ocoliti acesta balta avand in vedere pretul si faptul ca nimeni de pe balta nu a prins mai mult de 3-4 carasei.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 9 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]