Home Locuri pescuit Partide ID:21216

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorConacu
loc. Conacu, jud. Constanta

  • Adaugat de: person maxim27
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility5890 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30ron/12ore

label_outline
Drum de acces
se poate intra cu masina pina la balta, dar sint si zone mai greu accesibile chiar si cind nu ploua.

label_outline
Momeli folosite:
rime, viermusi, porumb si pufulete.


label_outline
Comentariu despre partida
Balta nu a fost prea aglomerata, pentru o zi de weekend, dar am avut ghinion sa fiu inconjurat de manelisti pasionati de gratare, dupa ce am nadit si mi-am intins sculele... Am pescuit numai la lanseta dupa ce nadisem cu racheta; la viermusi am prins caras si platica, la rime a tras foarte rar, iar de porumb nu s-a atins.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 2 kg
-Alte specii: 1 kg

-Nr. scule folosite: 3 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]