Home Locuri pescuit Partide ID:21194

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorValea lui Cucuveanu
loc. Radu Voda, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person pavel01877
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility8172 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
150lei/zi

label_outline
Drum de acces
De la sosea, drum de pietris pana la balti, cca 2-3 km, cred ca e bun si pe ploaie. In jurul baltilor, pamant si iarba. In com. Radu Voda, aproape de curba la stanga, apare drumul la dreapta, semnalizat cu o tablita asezata pe un copac, greu vizibila, portocalie, cu un scris greu de citit noaptea.

label_outline
Momeli folosite:
porumb conserva, mamaliga si cocolos rosu, boilies mari, porumb sanwich.


label_outline
Comentariu despre partida
De cum s-a luminat am pescuit pana la orele 14 can caldura ne-a gonit. Am prins cam 4 kg de carasel (50-250 g) si 5 ciortanei (300 - 700 g) la o undita de 3m. La 3 lansete, aruncate cam la 5 m (pestele mananca aproape de mal), am folosit boilies mare si porumb sanwich. Balta nu are copaci, umbrare, wc, cosuri de gunoi putine. Am pescuit pe balta mare. Tinerii ce incaseaza taxa au cassa de marcat mobila. Pe zona noastra au fost cam 10 masini.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 2 kg
-Caras: 4 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]