Home Locuri pescuit Partide ID:1971

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBudesti
loc. Budesti, jud. Neamt

  • Adaugat de: person fisherman_
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility39 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Interesant mi s-ar parea sa aflu cine administreaza acest bazin piscicol, in conditiile in care privatizarea Piscicola SA Neamt (dupa cum se spune in presa)... cam "pute" si este cercetata de PNA. Oricum, ca pescar romascan am avut si clipe frumoase si la Budesti si la Faurei. Paznicii de iaz sint cam toti din aceeasi specie... orcum, este pacat ca aceasta bogatie a judetului sa ajunga bataie de joc!!! In aceste bazine s-ar putea face si productie si ar avea si pescarii sportivi unde sa se recreeze (daca nu ar fi asa de multi insi pusi pe "japca")
nu m-as duce sa pescuiesc undeva unde sa am senzatia ca, pe banii mei, cer pomana la paznici... scuze de sinceritate domnilor.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]