Home Locuri pescuit Partide ID:19502

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMovilita 2
loc. Movilita, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person rikutza
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility39 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12h

label_outline
Drum de acces
Pe sosea drumul este bun, doar o portiune de 2 km pana la balta care s-ar putea sa-ti dea batai de cap in caz ca ploua.

label_outline
Momeli folosite:
porumb boabe (uscate), rame, viermi rosii si albi, pufarine mari cu usturoi.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de la 06.00 pana la 12.00 a.m., langa baraca. Vremea a fost buna, cam schimbatoare uneori (dogorea a ploaie). Capturi cam slabe, ce sa zic, o singura trasatura notabila la porumb iar la rama caras ca palma (7 buc). Chiar daca nu am avut "noroc" am fost impresionat de aceasta balta. Un loc curat si ingrijit unde n-am fost deranjat de paznici sau "pescari" mai galagiosi. Astept sa mai merg o data sa vad cu este poate de data aceasta pestele n-o sa se mai ascunda sub apa !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]