Home Locuri pescuit Partide ID:18838

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorLunca
loc. Tulcea, jud. Tulcea

  • Adaugat de: person Colomer
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility67 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50ron/24h

label_outline
Drum de acces
asfalt pana in complex.

label_outline
Momeli folosite:
boillies solubil pe fir cu aroma de capsuna, porumb uscat pe fir, rame rosii, viermi, pufuleti cu aroma de miere de diferite marimi.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit sambata de la 02:00 la 15:00 in bazinul din stg cum stai cu spatele al complex. In afara de 2 platici cat palma, care nu aveau putere sau chef sa ridice o bambina usoara (doar zbarnaiau un pic firul...de 0.4 :)), nu am vazut nici un tac...nici caras, nici rosioara sau biban... de crap nu mai vorbesc. Pe la 11:00 s-a dus nevasta-mea cu o undita in canalul central... in 15 min a luat 3 bibanei... m-am dus si eu tot cu o undita si pana am plecat am luat vreo 3-4 kg de caras frumusel, rosioara ca palma si bibanei. In cazul in care este peste in bazine probabil il hraneste sau sunt prea mari bazinele ca sa ai vreo sansa sa prinzi ceva de pe mal. Daca am chef de peste mai mare ori nu ma mai duc acolo ori trebuie barca sa il cauti...


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 2 kg
-Alte specii: 2 kg

-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]