Home Locuri pescuit Partide ID:18203

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBelin Vechi
loc. Belin, jud. Brasov

  • Adaugat de: person flas
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility1351 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12h

label_outline
Drum de acces
drum de piatra accesibil.

label_outline
Momeli folosite:
viermusi, porumb, pufulete, alune tigrate.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit 7-8 ore incepand cu ora 7, o zi superba de primavara, in prima parte a zilei dupa care a inceput vantul undeva in partea stanga a balti, un loc bun de lansat in adincime balta era destul de aglomerata dar nu plina, locurile sunt bune cam peste tot. La 10-15m de prima lansare cu viermusi si pufulete un crap de 1800g frumusel, vioi si tot asa pana la 10-11kg pe la ora14 un crap de 7500g la viermusi cu pufulete, frumos foc, asa ca merita. Fir intins !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 16 kg
-Caras: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 3 kg
-Nr. scule folosite: 3 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]