Home Locuri pescuit Partide ID:18175

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorCaramida
loc. Rm Valcea, jud. Valcea

  • Adaugat de: person dan_gaby86
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility1795 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
cand ploua nu prea e recomandat.

label_outline
Momeli folosite:
buchet de rame, viermusi si porumb.


label_outline
Comentariu despre partida
Am avut cateva partide reusite acum 2 ani dar anul trecut cam deloc. Si dupa auzite, anul acesta am zis ca poate trage ceva, insa mai nimic, m-am inselat amarnic !! Sa nu mai spun de pretul absurd care il cer acum, 200 ron/ 24 ore. Avand in vedere ca balta nu are performanta ! sunt foarte dezamagit !!! Fir intins tuturor !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]