Home Locuri pescuit Partide ID:18095

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorDambovita (Buc.)
loc. Bucuresti, jud. Bucuresti

  • Adaugat de: person allin
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility2100 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
fara taxa

label_outline
Drum de acces
Drumul este foarte bun. Am pescuit pe canalul Dambovita cam in dreptul statiei de metrou Semanatoarea.

label_outline
Momeli folosite:
libelule, pestisori vii, jig, oscilanta, lingurita.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit intre orele 9-15, pescari nu prea erau, cei care veneau nu stateau mai mult de 1h, se plictiseau repede si plecau. Am incercat foarte multe moduri de pescuit rezultatele cele mai bune au fost la lingurita si pestisori vii, s-a prins stiuca, salau, biban, bibort.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Stiuca: 4 kg
-Salau: 5 kg
-Biban: 2 kg


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]