Home Locuri pescuit Partide ID:17822

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorValea Vlasiei
loc. Moara Vlasiei, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person cotoiul435
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility3702 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/24h

label_outline
Drum de acces
bun.

label_outline
Momeli folosite:
lingurita, vobler.


label_outline
Comentariu despre partida
Se pescuieste numai la rapitor: stiuca. Nu sunt locuri de dat de pe mal, pescuit doar din barca, aceasta intra in cei 50 RON. Nu am incercat la alt tip de peste. Dar, din spusele celor de acolo, nu s-a mai introdus peste pana ce nu scapa de rapitor. Am pescuit pe ploaie la 6 grade celsius, am prins doi pui de stiuca. Poate vremea nefavorabila a fost de vina. Nu au decat 4 barci, deci cine doreste trebuie sa vina cu barca pentru a fi sigur ca nu a batut drumul degeaba.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 15 kg
-Nr. scule folosite: 2 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]