Home Locuri pescuit Partide ID:17459

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBrosteni
loc. Visina, jud. Dambovita

  • Adaugat de: person george69
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility1643 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
25lei/12ore08

label_outline
Drum de acces
bun pana la balta, asfalt.

label_outline
Momeli folosite:
mamaliga, rame, viermusi, pufuleti, porumb cu diverse arome.


label_outline
Comentariu despre partida
Desi mi-am propus sa nu mai calc pe la aceasta balta, la insistentele unui prieten si tovaras de pescuit, totusi am mers. Ca si in partidele precedente... mare teapa. Pana la ora 11, un caras si un somotei (100 g) acum chiar ca m-am lamurit; balta nu mai are peste! Trebuia sa ne dam seama cand a venit si ne-a luat taxa si dupa aceea a si disparut. Daca totusi ajungeti prin zona si vreti sa prindeti citiva baboi ocoliti balta si dati de o balastiera; acolo puteti face de-o saramura.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]