Home Locuri pescuit Partide ID:17266

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMovilita 2
loc. Movilita, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person robert_teh
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility52 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
40/12 ; separat 40/12/plantat

label_outline
Drum de acces
Destul de bun, usor dificil in caz de ploaie.

label_outline
Momeli folosite:
porumb uscat, porumb conservat (capsuna, lucerna si cel verde pentru ten).


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns in jur de 06:00 pe balta, am plantat si am asteptat captura... nu a sosit mai devreme de ora 09:00 - 10:00 cred ca asa mananca de obicei, pe timpul noptii nimic. Am prins un crap de 5-6kg si vreo alti 10 ciortani cu greutatea cuprinsa intre 1 - 2,5 kg. Ce sa zic, o partida placuta, o sa mai vin cu prima ocazie. Aaaa si asa ca o paranteza .. la plecare am mai stat de vorba cu un pescar timp in care a avut o trasatura puternica.... a intepat ... si am asteptat sa vedem ce este ... un ten de 10-12kg , am facut poze si cu pestii nostrii si cu tenul, in concluzie merita.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 10 kg
-Caras: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 15 kg
-Nr. scule folosite: 10 scule
-Am pescuit la plantat


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]